Az ön projektje

1. Találkozás az ügyféllel és az igény meghatározása

Minden ügyfelünkkel találkozunk annak érdekében, hogy meghallgassuk esztétikai igényeiket, gazdasági elvárásaikat és megismerjük a projekt technikai kihívásait.

2. Brainstorming a kivilágítási projektről dizájner csapatainkkal

A kreatív értekezletek lehetővé teszik, hogy olyan megvilágításokat tervezzünk, amelyeken eredetiségüknek és esztétikai értéküknek köszönhetően megakad a tekintet, olyan megvilágításokat, amelyek szórakoztatóak, érdekesek, eredetiek és újszerűek. Egyszerű, közvetlen kapcsolatot alakítunk ki: ügyfeleink részt vesznek a produkciós stúdiónkban tartott kreatív értekezleten, ahol dizájner csapatainkkal együtt közösen dolgozunk ki egy testreszabott megvilágítást.

A város stilisztikai szemrevételezése mellett kiválasztjuk a megfelelő színeket, a megfelelő fényt, a megfelelő tervet, amiben egy tapasztalt szakemberekből álló team van segítségünkre.

3. Az anyag és a fény tanulmányozása, műszaki engineering

A művészeti tervezéssel egyidejűleg a projekt stáb és a kutatási-fejlesztési részleg gazdasági és műszaki vizsgálatokat folytat.

4. Egyedi műhelyben folyó gyártás

Apti műhelyeinkben minden munkát kézzel végzünk, az újrahasznosított alumíniumra szakosodott fémművességtől kezdve a bonyolultabb szerkezetek kábelezéséig, ami annak is bizonyítéka, hogy a kimagasló kézművesség ötlete fenntartható.

A Blachère Illumination személyre szabott támogatásának köszönhetően ügyfelünk bármikor nyomon követheti a projektjéhez kapcsolódó gyártási folyamatot.

Műhelyeink látogathatók. 

5. A telepítési helyszínre történő szállítás

A projektek részét képező összes felszerelést partner fuvarozónk szállítja a telepítés helyszínére. A szállítás hatékonyságát logisztikai asszisztencia optimalizálja. Minden alkatrész formájának megfelelő védelemmel van ellátva, egyedi csomagolása pedig újra felhasználható.

6. A világítás telepítése

A díszkivilágítás elemeit professzionális szerelő csapat várja, hogy a Blachère Illumination teamjeivel kapcsolatot tartva, a városi környezetnek megfelelően éjjel-nappal dolgozzon a világítás telepítésén

7. A kivilágítási projekt megvalósulása

Varázslatos, különleges pillanat, amikor meglepetést, elragadtatást váltunk ki, közös élményt teremtünk. A kivilágítás felavatása tömegeket vonzó ünnep. A Blachère Illumination segíthet Önnek e fényes esemény megszervezésében!

8. Értékesítés utáni szolgáltatások

A hét minden napján, napi 24 órában telefonos ügyfélszolgálat áll a rendelkezésére, ahol választ kaphat kérdéseire és elvárásaira. Célunk a 100%-os ügyfél elégedettség.

9. Leszerelés

E lépés optimalizálása érdekében azok a csapatok végzik a leszerelést, amelyek a telepítést végrehajtották. A díszkivilágítás elemei visszakerülnek egyedi állványaikra, ahol védve vannak és biztonságosan utazhatnak.

10. Ellenőrzés és raktározás

Miután visszatértek üzemünkbe, a díszkivilágítás elemei rendkívüli minőségi folyamaton mennek keresztül: szakembereink teljes körű ellenőrzést és javítást hajtanak végre rajtuk, mielőtt raktárba kerülnének.

A díszkivilágítás elemeinek minél tökéletesebb védelmét biztosító 8 hektáros raktárterületünk 6 nagy alapterületű raktárépületből áll.